Vi söker medarbetare inför sommarsäsongen 2019

0001-01-01

Vill du vara en del i ett fint sammanhållet gäng med stor ambition och glöd -där vår viktigaste uppgift är att skapa en magisk upplevelse som känns alldeles på riktigt ?
-Skådespelare – du har erfarenhet/utbildning inom skådespeleri. Du sätter stort värde på att möta människor främst barn och skapa känslan av en magisk värld på riktigt. Du tycker om att improvisera, sjunga och är energifylld och noggrann.
Du får gärna prata flera språk samt hantera ett instrument.
-Entré och Kafévärd- du arbetar ensam eller tillsammans i grupp. Du är social och tycker om att skapa bra upplevelser med känsla för det lilla extra. Du har tidigare erfarenhet av kök, kafé eller reception. Du har vana av att hantera kortläsare, dator mm. Du får gärna prata flera språk.
-Vaktmästeri och renhållning- du arbetar i denna roll med skogens olika sagoplatser och publika utrymmen. Arbetet sker på morgon och under öppettiderna i skogen. Renhållning av inne och utemiljöer, sopsortering, enklare reparationer mm. Körkort är ett krav.

OBS! Viktigt att kunna HELA spelperioden.
Arbetsperioden är 17/6- 18/8
Stor del av arbetet sker utomhus i skogen.
Ansökan och frågor mailas till info@trolskaskogen.se
Märk ansökan Sommar 2019- och skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker
Senast den 31/1 vill vi ha din ansökan.
Vi ser fram mot att höra från dig!!

« Tillbaka till nyheter

Trolska Skogen släpper skiva

2017-06-16

Nu tar vi ett nytt grepp för att sprida och förmedla berättelser om skog, folktro och natur. Till premiären av nya äventyret släpper vi vår skiva med låtar som framförs av olika  artister såsom Peter …

Läs mer »

Trolska Skogen - Årets företag i Nordanstig

2015-07-22

Trolska skogen utsågs, på 10-års jubilerande Eldklotsgalan, till årets företag i Nordanstig med motiveringen:

"Trolska skogen har haft modet att använda sin fantasi för att utveckla det lokala samhäl…

Läs mer »

”Lika och Unika” till Trolska Skogen

2015-06-24

Lika och Unika är en utställning om allas lika värde och har sin grund i Glada Hudik-teaterns arbete. Målet är att lyfta frågor om vad vi betraktar som normalt och vad som ger människor värde. Det fin…

Läs mer »