Boende

Hotell Mellanfjärden

Mitt i fiskeläget ligger Hotell Mellanfjärden. Här bor du i personliga rum i en genuin miljö. Hotellet har tio rum, med egen dusch och toalett. Alla rum har TV och tillgång till trådlöst internet. Som avkoppling kan du boka ett härligt varmt massagebad i hotellets utomhusjacuzzi. Som gäst på Hotell Mellanfjärden serveras frukostbuffé på restaurang Sjömärket, som ligger alldeles intill hotellet. Här kan du njuta av en riktig långfrukost och välja om du vill sitta på bryggan eller i vår matsal.

Familjepaket

I paketet ingår: Boende i dubbelrum m. extrabädd på Hotell Mellanfjärden. Frukost, lunch, och middag på restaurang Sjömärket. Minigolf el. lekpark, flottur el. båttur med fika ombord och besök i Trolska Skogen. Pris: 990 kr/person (från tre år).

För frågor eller bokningar: Tel: 0652-16185 e-post: hotell@mellanfjarden.com

Mer info:www.mellanfjarden.se/hotell/

Mellanfjärdens pensionat och spa

Alla rum och minisviter är vackert möblerade i marin stil, med noggrant utvald inredning från välkända leverantörer. Boka en natt hos oss, ät god middag i vår trevliga matsal, ta ett dopp i den varma poolen och njut av en god frukost innan avfärd.

Mer info: www.mellanfjärdenspensionat.se

Mon´s Vandrarhem

ligger 700 meter från Trolska Skogen. Boka ditt rum på 0652-16175

Kustleden i Strömsbruk

driver vandrarhem med rum och lägenheter. De har även kanotuthyrning och ett litet kameramuseum för den fotointresserade. 0650-74030 Mer info på kustleden.com

Husbil eller Husvagn

Ca 800 m från Trolska Skogen i fiskeläget Mellanfjärden ligger en härlig campingplats med utsikt över horisonten. Campingen erbjuder husvagnsplatser med el. Nybyggd servicebyggnad invigd 2018 finns med tillgång till duschar, toalett, tvättmaskin, torkskåp och kök.

Ytteligare service byggnad ligger vid hamnen med duschar, toaletter och en el bastu.

Kontakt campingvärd: 070-663 60 21.

I Sörfjärden, ca 10 km från Trolska Skogen finns också en ny stor camping med butik, minigolfbana fina campingplatser och stugor. 070-387 30 33

Mer info hittar du på hemsidan http://sorfjardenscamping.se/

 

 

Båt

I fiskelägets gästhamn disponeras 22 gästplatser och vattendjupet mäter mellan 2,5 till 4 meter. Här finns tillgång till dieselpump, restaurang, hotell, fiskbutik, livsmedel, toalett och dusch. Dessutom tillgång till tvättmaskin, bastu, sophämtning och latrintömning.

GPS-koordinater: N: 61° 57′ 26″ E: 17° 20′ 30″

Telefon: 070-663 60 21, hamnavgift: 120 kr

 

 

 

 

Stugor

Vill ni hyra en stuga så hjälper turistbyrån Upplev Nordanstig gärna till !

Mer info om alla boenden i Nordanstigs kommun: www.upplevnordanstig.se

/media/1102/mellanfjärdsvy-kopia.jpg /media/1101/sjöbodar_mellanfjärden.jpg /media/1104/roddbåt-i-motljus.jpg