Inför ditt besök

Vi är glada att ha dig som gäst i Trolska skogen. Här hittar du några saker som kan vara bra att veta inför ditt besök hos oss.

Information

Om du har frågor, synpunkter eller behöver information så finns det alltid personal på plats i entrén som gärna hjälper till.

Parkering

Parkeringen är gratis och ligger alldeles intill vägen, mycket nära entrén. Det finns parkering på både vänster och höger sida om vägen. Observera att om du parkerar på motsatt sida vägen från Trolska Skogen så finns det en genvägsstig som passerar över stora vägen och in på stigen. Du slipper då gå längs med stora vägen med barnen. Handikapplatser finns på parkeringen som ligger på samma sida stora vägen som Trolska Skogen.

Hur lång tid tar ett besök?

Ditt besök på Trolska skogen gör du i din egen takt, men ofta tar  sommarsagan ca 2 timmar om du pausar i vårt kafé. Ta med ett par bekväma skor och kläder efter väder.

Tillgänglighet

Det går bra att besöka Trolska Skogen med rullstol, men det kan vara lite tungt att köra eftersom det bitvis är grusväg med ganska hårt packat grus. Spångarna i skogen är anpassade för rullstolar, både vad gäller bredd och lutning. Vi har också ett tredje underlag i skogen med packat grus täckt med bark. Bänkar och sittstubbar finns längs med sträckan. Tre av dassen är handikappanpassade med en ramp för rullstol. Vi arbetar ständigt för att göra Trolska skogen ännu mer tillgänglig. Kontakta oss gärna om du har frågor eller speciella önskemål.

Toaletter

Flera rymliga och miljövänliga dass finns i skogen, helt nära vägen. Tre av dassen är handikappanpassade.

Barnvagn & skötbord

Det går fint att besöka Trolska skogen med barnvagn. Skötbord och papperskorgar för blöjor finns i dasset. Där hittar du också vatten om du behöver tvätta händerna.

Hundar

Hundar får följa med, men se till att hunden är kopplad.

Kan jag betala med kontokort?

Ja, i entrén, butiken och på kafét går det bra att betala med kontokort eller med svisch.

 

/media/1246/spa-ng-web.jpg /media/1123/dass-trolska-skogen-kopia-kopia.jpg /media/1339/kakor_kafe_webb.jpg