Inför ditt besök

Vi är glada att ha dig som gäst i Trolska skogen. Här hittar du några saker som kan vara bra att veta inför ditt besök hos oss.


Information

Om du har frågor, synpunkter eller behöver information så finns det alltid personal på plats i entrén som gärna hjälper till.

Parkering

Parkeringen är gratis och ligger alldeles intill vägen, mycket nära entrén. Det finns parkering på både vänster och höger sida om vägen. Observera att om du parkerar på motsatt sida vägen, från Trolska Skogen, så finns det en genvägsstig som passerar över stora vägen och in på stigen. Du slipper då gå längs med stora vägen med barnen. Handikapplatser finns närmast entrén.

Hur lång tid tar ett besök?

Äventyret tar ca. två timmar att traska igenom (inklusive fikapaus). Du bestämmer själv vilken takt du vill hålla. Ta med ett par bekväma skor och kläder efter väder.

Tillgänglighet

Det går bra att besöka Trolska Skogen med rullstol. Det kan  dock vara lite tungt att köra då det bitvis är grusväg. Spångarna i skogen är anpassade för rullstolar, både vad gäller bredd och lutning. Vi har också ett tredje underlag i skogen med packat grus täckt med bark. Bänkar och sittstubbar finns längs med sträckan. Tre av dassen är handikappanpassade med en ramp för rullstol. Vi arbetar ständigt för att göra Trolska skogen ännu mer tillgänglig. Kontakta oss gärna om du har frågor eller speciella önskemål.

Toaletter

Flera rymliga och miljövänliga dass finns i skogen, helt nära vägen. Tre av dassen är handikappanpassade.

Barnvagn & skötbord

Det går fint att besöka Trolska skogen med barnvagn. Skötbord, vatten och papperskorgar för blöjor finns i dassen. 

Hundar

Hundar får följa med, men se till att hunden är kopplad.

Kan jag betala med kontokort?

Ja, det går bra att betala med kontokort eller swish i skogen.

 

 

 

/media/1246/spa-ng-web.jpg /media/1123/dass-trolska-skogen-kopia-kopia.jpg /media/1339/kakor_kafe_webb.jpg /media/1063/sidobild2.jpg