Inför ditt besök

Just nu spelas julsagan "Lucka 24" lördagar och söndagar till den 18/12

Publikgrupper med begränsat antal startar var 30:e minut från 09.30 - 14.00.

Observera! Sagan börjar den tid ni valt, så checka in en stund innan start.

Förköp: https://www.trolskaskogen.se/webshop/biljetter/

Sagoäventyret i Trolska Skogen spelas efter en sträcka på cirka 1,2 km. Hela promenaden tar mellan 1,5-2 timmar.

Besökarna startar på förbokad tid och stannar sedan på de olika sagoplatserna där en del av sagan utspelas. Varje sällskap får en karta över Trolska Skogen och våra väsen guidar grupperna vidare till nästa station.

Föreställningen är uppdelad i fem olika spelscener som är mellan 8-14 minuter långa.

 

Halva vägen

I mitten av äventyret är det paus vid vårt kafé i ca 30 minuter. Där finns kolbullar, äkta tomtegröt, smörgåsar, kaffebröd, varm choklad, glögg och mycket mer. Butiken Ingenting som säljer ingenting som  kostar ingenting håller öppet och ni kan även äta medhavd matsäck utomhus. När pepparkakan ringer i klockan då det är dags att gå vidare.

I våra kafeer finns enklare maträtter, frukt, smörgåsar, varmkorv, allahanda bakverk från vårt lokala bageri och glass. Vi har laktos och glutenfria samt veganska alternativ. För mer info, fråga personalen i kafeet så hjälper de er.

Underlag

Packad grusväg, 1,2 m bred träspång och skogsstigar med packad grusbotten och ett tunt lager bark.

Ramper

Kaféer, entré och tre av dassen (vi har inget vatten i skogen) har rullstolsanpassade ramper.

Parkeringar

Finns ca 80 meter från entrén.

Ledsagare

går utan kostnad men måste ändå förboka så antalet stämmer med de rådande restriktionerna.

Hundar

är välkomna i kort koppel. Om hunden blir orolig och skäller under sagan ber vi att ni promenerar en bit bort från spelscenen.

 

Har ni frågor eller tips på förbättring så maila oss på info@trolskaskogen.se

Välkomna till skogen!

AVBOKNINGSREGLER

Ni kan avboka era biljetter och få hela summan återbetald om ni mailar inom 48 timmar efter köptillfället. Efter det kan ni flytta biljetterna till en annan dag och tid eller till sommarsagan 2023. Ni kan inte kombinera dessa två, dvs flytta biljetterna och sedan avboka. För avbokning, flytt eller frågor så maila till info@trolskaskogen.se.

I skogen finns två stycken kafeer, ett vid start/mål och ett halvvägs in i sagan. Dass finns längs med sagostigen och gratis parkering i anslutning till Trolska Skogen.

Varmt välkomna!

 

 

 

 

 

/media/1557/ma2211200863.jpg /media/1560/ma2211200420.jpg /media/1563/ma2211200743.jpg /media/1562/ma2211200553.jpg /media/1566/lucka24_jultomten.jpg /media/1565/lucka-24_pynta.jpg