Samarbetspartners

Liksom folktron vuxit genom årtusenden av människors egna berättelser har Trolska skogen blivit möjlig genom det stora ideella engagemanget och våra samarbetspartners som lagt viktiga pusselbitar i äventyrspusslet.

Hälsinglands Sparbank

Tilldelade Helena Brusell ett av 2016 års Eldsjäls-stipendum för arbetet med Trolska Skogen från idé till verklighet.Den nyskrivna Julsagan 2016 blev också möjlig genom Hälsinglands Sparbanks samarbete.

Akzo Nobelgjorde Draken möjlig

Tillsammans med Akzo Nobel har Trolska Skogen fått den unika möjligheten att bygga en 28 meter lång drake. I laborationshuset får man prova att göra sina egna såpbubblor eller eller kanske trollsnor som är så magiskt att det byter form i din hand.

Iggesund, Holmen group

Även i år har vi förmånen att samarbeta med Iggesund och Holmen.Tillsammans har vi tagit fram årets äventyrsmapp som både guidar besökaren i skogen samt följer med hem för att sätta fart på fantasi och saga.

ICA

 

RÅSJÖ KROSS

Har än en gång hjälpt oss med det omöjliga uppdraget svampbyggnationer. Tillsammans med konstnären Janina Stoor har de tagit fram flugsvampar som nu finns som lekplats eller plats för fika vid kaféet i skogen.

 

Bli samarbetspartner

Stöd vårt arbete med Trolska skogen och var med och bidra till ett projekt som både utvecklar bygden och bidrar till intresset för kultur, miljö och folktro. Vi arbetar för samverkan mellan samhälle, näringsliv, kultur och föreningsliv. Alla behövs om vi ska kunna genomföra detta projekt. Alla våra samarbetsparters bidrag är viktiga, små som stora.

Hör av dig till oss så berättar vi mer: Helena Brusell, Projektledare 0652-161 48 eller info@trolskaskogen.se

/media/1131/akzonobel_logo.png /media/1138/iggesund_holmen_cmyk-konvert.png /media/1194/råsjö.png /media/1250/holmen.jpg /media/1266/sparbanklogga.png